predator 60 EVO

PREDATOR 60 EVO EN OMFATTENDE DESIGNRETNING

Predator 60 EVO er fantastisk utformet for perfekt balansering av stil og praktiskhet, og er den første modellen av Sunseekers store nye produktutviklingsplan med innovative skiller seg ut og virkelig sofistikert interiørdesign.
Modellen har en dristig designretning og har helt nye interiørdesign, møbler, teksturer og materialer; Predator 60 EVO leverer en sofistikert, moderne, men sportslig stil for å overraske enhver eier.

Predator 60 EVO ofrer absolutt ikke ytelse for stil. Med hastigheterpå opptil 32 knop, kutter den en skarp, imponerende figur på det åpne vannet, med eksemplarisk sjøhold og uovertruffen smidighet.
Virkelig en yacht designet for perfekt cruising i luksus.

Med 6 sengeplasser, 2 bad og flere sosiale soner, er dette en båt hvor det meste kan oppleves med familie og venner. Se video i profilfeltet for en full gjennomganng av båten med alle detaljer, smarte løsninger og finesser.

FAKTA OM predator 60 Evo

Lengde

59′10″

Bredde

15′5″

Vekt

Kg

Motoralternativer:
Twin Volvo Penta D13 900
Twin Volvo Penta D13 1000
Twin Volvo Penta IPS 950

Pris:
16 675 000 kr

Alle annonserte båter har det minste motoralternativet med i prisen. Alle priser er inkl. norsk mva. Pris er levert på verftet i UK. Vi tar forbehold om endringer i norske avgifter og valuta.
Prisene er beregnet på valuta 1 GBP = 11,50 NOK.

Ja, jeg vil vite mer om predator 60 EVO

Kontaktskjema båter