predator 55 EVO

EN AV SUNSEEKERS FAMOUS FIVE

Predator 55 EVO er Sunseekers nyeste teknologiledende, banebrytende modell, og hun lover å være en usedvanlig populær modell, målrettet konstruert for å få hjertet til å banke.

Den evolusjonære designen er understreket i Predator 55 EVOs overbygg og interiør.
De bemerkelsesverdige Sunseeker Predator-linjene er innrammet av rustfritt ståldetaljer med blink både i skrogbåndet, karbonfiberkapper og til interiør avtaler.

Det sportslige interiøret utstråler luksuriøs minimalisme med et nytt Predator-utvalg av stoffer og teksturer overalt. Rene linjer og kurver står perfekt i kontrast for å sikre komfort og stil.

Nye, uavhengige rorseter gir eiere muligheten til å nyte ytelsen til fulle underveis, og gir ypperlig støtte mens de gjennomborer Bak roret er velutstyrte polstrede sitteplasser for opptil seks personer til å sosialisere seg rundt et fast salongbord, satt overfor nye trykk-til-berøringsskap.

Predator 55 EVO drar også fordel av et toppmoderne AV-system med reguleringsmuligheter, noe som gir mulighet for forskjellig musikk i cockpit og salong som passer til smak og stemning til alle ombord. Dette er virkelig den perfekte blandingen av design, teknologi og håndverk.

FAKTA OM predator 55 Evo

Lengde

55′11″

Bredde

14′9″

Vekt

Kg

Motor:
Båten leveres med Twin Volvo Penta D11-725 (2x725PS).

Pris:
13 150 000 kr

Alle annonserte båter har det minste motoralternativet med i prisen. Alle priser er inkl. norsk mva. Pris er levert på verftet i UK. Vi tar forbehold om endringer i norske avgifter og valuta.
Prisene er beregnet på valuta 1 GBP = 11,50 NOK.

Ja, jeg vil vite mer om predator 55 evo

Kontaktskjema båter