Manhattan 55

 FÅ YACHT OPPLEVELSEN

Manhattan 55, som eksemplifiserer det siste innen Sunseekers eksepsjonelle designmuligheter, er omhyggelig designet for å forbedre komfort og cruising, samtidig som eierne får et stort utvalg av sosiale rom – vanligvis bare sett i større yachter.

Den utvendige stylingen inneholder enestående mengder buet glass og detaljer i rustfritt stål for å understreke dyktigheten, mens eksklusive utrykket avslører den innovative designen og oppmerksomheten på detaljer som har gått inn i denne nye flybridge-modellen.

En nøkkelfunksjon som virkelig skiller Manhattan 55 fra sine kolleger, er det innovative drevne glass cockpit / byssevinduet som kan senkes ved å trykke på en knapp, og som sammen med den åpne cockpitdøren skaper et virkelig eksepsjonelt innvendig / utvendig miljø.

Med flere sosiale soner, 3 cabiner med 6 sengeplasser og en ekstra sengplass i den aktive cabinen er dette båt som tilfredstiller de beste behov. 

Se gjennomgangen på Manhattan 55 med Sean Robertson, salgs- og markedsdirektør i Sunseeker International. Her vil du få en grunndig gjennomgang av hele båten, både store og små detaljer. 

Manhattan 55 gjør det mulig for eieren å nyte den overdådige plassen det åpne oppsettet gir, og viser den fantastisk velutstyrte badeplattformen og Beach Club. Dette området tilbyr et innbydende rom for familie og venner å nyte valgfri innebygd grill, hoveddusj og nedfelling av akterspeilet.

FAKTA om manhattan 55

Lengde

56′6″

Bredde

16′

Vekt

Kg

Motoralternativer:
Drevet av Volvo Penta D13-800 motorer, kan Manhattan 55 cruise komfortabelt med 25 knop med en rekkevidde på 250 nautiske mil eller oppnå mer enn 30 knop ved full gass. Om ønskelig kan denne båten også leveres med Twin Volvo IPS 950 (2 x 725PS).

Pris:
15 890 000 kr

ja, jeg vil vite mer om manhattan 55

Kontaktskjema båter

Alle Manhattan modeller