DEN NYE SUNSEEKER 90 OCEAN

Drømmen kan nå bil virkelighet. Med bredde på 7,16 meter og med en ca 62 M2 stor fly bridge og ikke minst salong som er ca 50 M2 da snakker vi dimensjoner. Videre har båten mange flere detaljer som beskrevet under.

Siden de aller første detaljene ble avduket med Sunseekers nye 90 Ocean, har teamet forbedret den bemerkelsesverdige designen og konstruksjonen ombord på denne klasse definerende båten.
90 Ocean ser at Sunseeker bryter nye grenser og skaper en spektakulær yacht som kan skryte av en bemerkelsesverdig 20% økning i totalvolum med denne nye modellen sammenlignet med forgjengeren, takket være ikke bare den kraftige bjelken, men også den stående buen som bringer interiørvolumet frem.

Den nye yachtens ytre linjer er modifisert for å vise frem den friske design retningen til Sunseekers neste generasjon av større modeller, og gjør det mulig for Beach Club å bli et enda mer imponerende rom.
Dette store romslige dekket som måler over 6m x 4m er flott for familie og venner å sosialisere seg nær vannet, kanskje ved å bruke den store innebygde grillen.
Bezenzoni ‘Ladder Gangway’ lar gjestene enkelt få tilgang til vannsporten som tilbys, og deretter vil de være opptatt av å bruke den overdimensjonerte ‘regndusjen’ før de slapper av på de nye transformerende sjeselongene. Det er viktig at disse innovative X-TEND solsengene gir mulighet for en rekke arrangementer i det som sannsynligvis vil være det viktigste underholdningsområdet om bord.

X-TEND solsenger er dyktig integrert i designet. Solsengene kan betjenes elektrisk for å enten heve seg oppover for å møte den overbygde sitteplassen i cockpiten, eller alternativt kan de senkes for å vende akterut på Beach Club-nivå. Perfekt for å slappe av med familie og venner, uansett tidspunkt på dagen.

Døren til garasjen er satt i en vinkel for ikke bare å tillate design av solsengene, men også for å øke den bemerkelsesverdige lagringskapasiteten om bord med 56 kubikkmeter plass rett bak solsengene pluss to skap som gir ytterligere 90 kubikk føtter med tilpasningsdyktig stativ eller åpen plass. Det tilstøtende dekkområdet med stor hydraulisk plattform gir plass til å starte og starte en Jet Ski, en 15 ‘Williams 460 SportJet og to SeaBobs, plassert i dedikerte selvdrenerende skap.

Flybridge er svimlende 25% større enn en sammenlignbar yacht, og eiere kan velge et uendelig boblebad og skjenk med andre integrerte grill.
En “våt” bar med rustfritt stålvask, skuffekjøleskap, ismaskin og glassstang er også tilgjengelig for å få mest mulig ut av dette populære underholdnings området.
Rekkverk er nå avdekket i teak med glass under, noe som gir uforstyrret panoramautsikt.
Hardtop i karbonfiber med uttrekkbar baldakin i full bredde gir skyggen til et eksepsjonelt sjenerøst sitte- og spisestue som kan konfigureres eller stå åpent, avhengig av eierens nøyaktige krav.

Det unike hoveddekket, salongen i penthouse-stil og luksuriøse hytter tilbyr en ny funnet designretning og materialvalg som gir elegant interiør for å trollbinde enhver eier.
Interiørfinishen kombinerer tradisjonell eleganse med moderne oppdateringer. Lagdelingen av teksturelementer og blandingen av møbler og tekstiler føles tidløs med en moderne vri som oser av slank enkelhet og raffinement.

Den betydelige salongen måler en bemerkelsesverdig lengde på 8,8 meter med en bredde på 5,6 meter, og gir plass til overdådige modulære salonger og sjeselong til havnen; alt mulig gjennom den smarte skjulingen av flere serviceprodukter som luftkjøleraggregatene.
Gulv-til-tak-vinduer oversvømmer boligen med naturlig dagslys, komplementert av skyvedører til port hvis nødvendig.
En dedikert spiseplass for åtte kan plasseres til babord eller styrbord, mens en moderne bysse i leilighetsstil fremover, med skillevegger om nødvendig, gir rikelig med plass og direkte tilgang til sidedekket for mannskapet.

Båten kan ta opptil 10 gjenster og 4 i mannskap.

Informasjon

Lengde

88′11″

Bredde

23′6″

Vekt

Kg

Motoralternativer:
Denne båten blir levert med Twin MAN V12 1650 Shaft (2x1650PS) men kan også leveres med Twin MAN V12 1900 Shaft (2x1900PS) mot et tillegg i prisen.

Pris:
81 506 000 kr

Alle annonserte båter har det minste motoralternativet med i prisen. Alle priser er inkl. norsk mva. Pris er levert på verftet i UK.
Vi tar forbehold om endringer i norske avgifter og valuta.
Prisene er beregnet på valuta 1 GBP = 11,50 NOK.

Kontakt meg om denne båten

Kontaktskjema båter