SOFISTIKERT MED STIL
–   EN AV SUNSEEKER FAMOUS FIVE

Kombinerer en superyacht-følelse med alle de praktiske fordelene med en yacht i denne størrelseskategorien, har 88 Yacht imponerende, og nytt for merkevaren, utvendige linjer og et slankt tak på taket med valgfri sentralåpning.

Denne yachten vil skille seg ut i enhver marina rundt om i verden.
Drevet av tvilling MTU 10V 2000-er som standard, har hun plass til åtte gjester og fire mannskap i fullstendig luksus og komfort og er i stand til å nå hastigheter på opptil 28 knop.

88 Yacht har Sunseekers bransjeledende konsept ‘Beach Club’ som er tilgjengelig med doble teak trapper med innfelt LED-belysning.
Beach Club forvandler området til et privat utendørs fristed komplett med nyskapende X-TEND ? solseng som konverterer under en valgfri parasoll.
Under er det en overliggende regndusj og rikelig med oppbevaring inkludert dedikerte skap for to Seabobs med ladepunkter.
Den utvidede badeplattformen er perfekt for å bære et anbud, og det er også mulighet for en flybridge-kran for vannscooter eller lignende.
Dette er den perfekte yachten for å slappe av, underholde og ha det gøy i stil.

 

Hoveddekket er intet mindre enn spektakulært. Innvendig er det en stor fremre bysse som hjelper til med å maksimere det underholdende rommet med åpen planløsning.
Det gir eiere og mannskap utrolig mye praktisk lagringsplass, i tillegg til en dedikert fast frokostbar enhet med to krakker, noe som skaper en ekstra uformell spiseplass.
Byssen har et premium kjøleskap og oppvaskmaskin i full høyde som standard og kan spesifiseres med valgfrie vinkjøler.
Det er også muligheten til å fullstendig stenge byssa, slik at mannskapet kan bevege seg rundt yachten ubemerket med tilgang fra den nedre roret på styrbord side som gir eierne sjansen til å nyte fullstendig privatliv. Yachten har som standard store lagringsplasser bak rorstasjonen, eller alternativt kan kundene velge et dagshode.

Interiøret har en ekte følelse av overflod og smarte design-signaler som virkelig gjør at båten skiller seg ut, inkludert diagonale rustfrie detaljer på skap og dører. Lagdelingen av teksturelementer og blandingen av møbler og tekstiler føles tidløs med en moderne vri som oser av stil og eleganse med en rekke plysjfarger og utførelser tilgjengelig.

Denne båten kan kjøres med D5L-sertifikat (fritidsskipper)

Informasjon

Lengde

86′3″

Bredde

21′3″

Vekt

Kg

Motoralternativer:
Båten leveres med Twin MTU 10V 2000 M96L (2X1622PS) som standard men båten kan også leveres med:
Twin MTU 12V 2000 M96L (2X1950 PS) eller Twin MTU 12V 2000 M96X (2X2000 PS) mot et tillegg i prisen.

Pris:
69 293 000 kr

Alle annonserte båter har det minste motoralternativet med i prisen. Alle priser er inkl. norsk mva. Pris er levert på verftet i UK.
Vi tar forbehold om endringer i norske avgifter og valuta.
Prisene er beregnet på valuta 1 GBP = 11,50 NOK.

Kontakt meg om denne båten

Kontaktskjema båter