65 Sport Yacht

 EN AV SUNSEEKER FAMOUS FIVE

Selv om en  introduksjon egentlig ikke er nødvendig, er den helt nye 65 Sport Yacht med i Sunseekers utvidende utvalg av neste generasjons yachter med eksplosiv innovasjon.

SkyHelm, komplett med IPS-docking-joystick, kan brukes i oppreist stilling for lavhastighets manøvrering eller senket for å falle perfekt i utstrakte armer når den sitter lavt i de skreddersydde ror- setene, koset av kullfiber ryggstøtter og en integrert midtkonsoll.

Det modulære oppsettet tillater en rekke spesifikasjoner og forbedringer, med plass som tilpasser seg sømløst til alle slags sosialt samvær og adrenalinsøk.
Tre cabiner – inkludert en mastercabin med full høyde – har plass til opptil seks gjester i luksuriøs komfort, med en fullt utstyrt mannskapshytte som ligger foran garasjen.

Ta Sport Yacht til nye høyder ved å bære anbudet på badeplattformen og konfigurere den ledige plassen på nytt som en dedikert “Beach Club” – med direkte tilgang til sjøen, bar, kjøleskap, grill og frittstående sitteplasser. Det perfekte stedet for de lykkeligste nær vannet.

Med hastigheter på opptil 35 knop kutter 65 Sport Yacht en like imponerende figur på åpent vann. Alt i alt er opplevelsen en av ren adrenalin, som ligner på å kjøre en konvertibel superbil med høy ytelse og helt unik.

Informasjon

Lengde

67′1″

Bredde

16′7″

Vekt

Kg

Motoralternativer:
Båten kommer med Twin MAN V12 1550 (2 x 1550PS) som standard men kan også leveres med Twin MAN V12 1900 (2 x 1900PS).

Pris:
27 192 000 kr

Alle annonserte båter har det minste motoralternativet med i prisen. Alle priser er inkl. norsk mva. Pris er levert på verftet i UK. Vi tar forbehold om endringer i norske avgifter og valuta.
Prisene er beregnet på valuta 1 GBP = 11,50 NOK.

Kontakt meg om denne båten

Kontaktskjema båter

Alle sport yacht modeller