100 yacht

LIKE GRASIØS SOM DEN ER KRAFTIG

Den nye Sunseeker 100 Yacht ble lansert høsten 2021 og vil overraske og glede seg hver gang med underholdningsrom i front.

Hvert eneste element har blitt nøye vurdert i grundige detaljer, og utstråler en sofistikering og detalj som bare finnes i tilpassede superbåt

Den kommanderende fasaden på den nye 100 Yacht er fantastisk. Hennes elegante, kraftige linjer flyter rundt sublim arkitektur. En bortgjemt privat terrasse, soling gjemmesteder, sømløs flybro til inngang til fordekk, vakkert proporsjonert åpent interiør og sjenerøs ‘Beach Club’ er bare noen få av hennes fantastiske funksjoner.

På 100 Yach har hvert enkelt element blitt nøye vurdert i grundige detaljer, og utstråler en sofistikering og detalj som bare finnes i tilpassede superbåter.

Volumet til denne nye modellen har blitt maksimert til å være under 24 m lastelinjestyring, og beholder dette som en CE-kategori A-yacht. Den bakre anbudsgarasjen forvandles til en stor og luksuriøs Beach Club, flott for familie og venner å omgås nær vannet, kanskje ved å bruke den store innebygde grillen. Bezenzoni ‘Ladder Gangway’ lar gjestene enkelt få tilgang til vannsporten som tilbys, og deretter vil de være opptatt av å bruke den overdimensjonerte ‘regndusjen’ før de slapper av på de nye transformerende sjeselongsengene. Det er viktig at disse innovative ‘X-TEND ?’ solsengene tillater en rekke arrangementer i det som sannsynligvis vil være et av de viktigste underholdningsområdene om bord.

‘X-TEND ?’ solsenger er dyktig integrert i designet. Solsengene kan betjenes elektrisk for å enten heve seg oppover for å møte den overbygde sitteplassen i cockpiten, eller alternativt kan de senkes for å vende akterut på Beach Club-nivå. Perfekt for å slappe av med familie og venner, uansett tidspunkt på dagen.

Den store flybroen overgår sømløst inn i fordekket med uavbrutt tilgang rundt begge sider. Flybroen, med valgfri brohjelmstasjon, er et fantastisk underholdningsrom med sjenerøse sitteplasser, fullt utstyrt våt bar og plass til boblebad eller ekstra solsenger og en ny hardtopdesign, tilgjengelig med glass eller skyvepaneler (tilleggsutstyr). Oppfinnsomt inneholder Raised Pilot House (RPH) et glassert skott bak som gir uforstyrret utsikt frem fra flybroen. Fordekket gir enda et sosialt rom med to separate sittegrupper pluss en stor solpute.

Det unike hoveddekket, salongen i penthouse-stil og luksuriøse hytter tilbyr en nyvunnet designretning og materialvalg som gir elegant interiør for å fortrylle enhver eier. Lagdelingen av teksturelementer og blandingen av møbler og tekstiler føles tidløs med en moderne vri som oser av slank enkelhet og raffinement.

Gulv-til-tak-glass oversvømmer den betydelige salongen med naturlig dagslys, supplert med skyvedører som er valgbare til styrbord for ekstra tilgang. En dedikert spiseplass for åtte hjelper leiligheten-stil atmosfære. Den store kabyssen er skjult bak et glass skott og gir rikelig med plass og direkte tilgang til sidedekket for mannskapet. De fremre mannskapskvartalene kan nås gjennom byssa med innkvartering for fem mannskap i en trehytt, tre en-suite konfigurasjon.

Den fantastiske funksjonen veggen foran spisestuen viser eksponerte og tilsynelatende flytende trappetrinn som fører til pilothuset over på babord side og nedre dekk tilgang til styrbord.

Det unike hoveddekkoppsettet inkluderer et luksuriøst mesterhus for enda større fleksibilitet og frihet om bord. Full-beam kupé tilbyr samme nivå tilgang til en-suite, walk-in garderobe, kontor og stor lobby inngang. Badet i naturlig lys med overdimensjonert innglassing, kan eiere også få tilgang til en førsteklasses terrassedekkterrasse for ultimat privatliv og underholdning gjennom en smart skulpturert, fullt glass skyvedør fremover.

Hennes elegante interiør er nøye designet for å utstråle omfattende rom og lys hele veien. Under dekk flyter fire sjenerøse gjestehytter hver med eget bad fra en sentral landing.

Den friske designretningen for denne nye modellen går utover hennes dramatiske nye ytre linjer. Det er fleksibilitet i hvordan ‘Beach Club’ og anbudsordninger kan konfigureres. Anbudsgarasjen, som kan oversvømmes ved å trykke på en knapp, kan utstyres med en Williams 460 Sportjet og Seabobs, eller alternativt er det rikelig med oppbevaring for en Williams 395 Sportjet med en GTX255 jetski.

Andrea Frabetti, Sunseeker CEO, kommenterer: “100 Yacht er et bemerkelsesverdig eksempel på skreddersydd raffinement, og den er laget med den lidenskapen og presisjonen som bare finnes hos Sunseeker. Denne nye modellen er fullpakket med nye funksjoner og underholdningsalternativer, inkludert det vi tror er den første åpne planbuen til det akterunderholdningsdekket og en Owners Suite med privat tilgang til terrassen ved baugen.”

Informasjon

Lengde

97′11″

Bredde

22′8″

Vekt

Kg

Motoralternativer:
Twin MTU 12V 2000 M96L (2 x 1950PS)
Twin MTU 12V 2000 M96X (2 x 2000PS)
Twin MTU 16V 2000 M96L (2 x 2640PS)

Pris:
111 480 000 kr

Alle annonserte båter har det minste motoralternativet med i prisen. Alle priser er inkl. norsk mva. Pris er levert på verftet i UK.
Vi tar forbehold om endringer i norske avgifter og valuta.
Prisene er beregnet på valuta 1 GBP = 11,50 NOK.

Kontakt meg om denne båten

Kontaktskjema båter