BLI BEDRE KJENT MED PREDATOR 65 EVO

BLI BEDRE KJENT MED 88 YACHT

PROFIL

INTERIØR

SPESIFIKASJONER

LENGDE (LOA)

26,38 M | 86,7 FOT

BREDDE

6,47 M | 21,3 FOT

DYBDE

1,95 M

VEKT

75.400 KG

FERSKVANNSKAPASITET

1.400 L

BLACK WATER TANK

400 L

DRIVSTOFFKAPASITET

11.000 L

GJESTER

OPP TIL 8

MANNSKAP

OPP TIL 4

KABINER

4

DAY HEAD

4

MOTOR

MTU OPP TIL 3 900 HK.

FARTSPOTENSIALE

28 KNOP

RANGE @ 21 KNOP

1.300 NAUTISKE MIL

FREMDRIFT

AKSLING

GENERATOR

2 X 28KW@50HZ – 2 X 29KW@60HZ

 

Last ned brosjyre

88 YACHT

Kombinerer en superyacht-følelse med alle de praktiske fordelene med en yacht i denne størrelseskategorien, har 88 Yacht imponerende, og nytt for merkevaren, utvendige linjer og et slankt tak på taket med valgfri sentralåpning.

Denne yachten vil skille seg ut i enhver marina rundt om i verden.
Drevet av tvilling MTU 10V 2000-er som standard, har hun plass til åtte gjester og fire mannskap i fullstendig luksus og komfort og er i stand til å nå hastigheter på opptil 28 knop.

88 Yacht har Sunseekers bransjeledende konsept ‘Beach Club’ som er tilgjengelig med doble teak trapper med innfelt LED-belysning.
Beach Club forvandler området til et privat utendørs fristed komplett med nyskapende X-TEND ? solseng som konverterer under en valgfri parasoll.
Under er det en overliggende regndusj og rikelig med oppbevaring inkludert dedikerte skap for to Seabobs med ladepunkter.
Den utvidede badeplattformen er perfekt for å bære et anbud, og det er også mulighet for en flybridge-kran for vannscooter eller lignende.
Dette er den perfekte yachten for å slappe av, underholde og ha det gøy i stil.

Hoveddekket er intet mindre enn spektakulært. Innvendig er det en stor fremre bysse som hjelper til med å maksimere det underholdende rommet med åpen planløsning. Det gir eiere og mannskap utrolig mye praktisk lagringsplass, i tillegg til en dedikert fast frokostbar enhet med to krakker, noe som skaper en ekstra uformell spiseplass.

Byssen har et premium kjøleskap og oppvaskmaskin i full høyde som standard og kan spesifiseres med valgfrie vinkjøler.
Det er også muligheten til å fullstendig stenge byssa, slik at mannskapet kan bevege seg rundt yachten ubemerket med tilgang fra den nedre roret på styrbord side som gir eierne sjansen til å nyte fullstendig privatliv. Yachten har som standard store lagringsplasser bak rorstasjonen, eller alternativt kan kundene velge et dagshode.

Interiøret har en ekte følelse av overflod og smarte design-signaler som virkelig gjør at båten skiller seg ut, inkludert diagonale rustfrie detaljer på skap og dører. Lagdelingen av teksturelementer og blandingen av møbler og tekstiler føles tidløs med en moderne vri som oser av stil og eleganse med en rekke plysjfarger og utførelser tilgjengelig.

Denne båten kan kjøres med D5L-sertifikat (fritidsskipper)

FÅ MER INFORMASJON OM 88 YACHT

Hidden

FÅ MER INFORMASJON OM 88 YACHT

Hidden

SUNSEEKER YACHT

76 YACHT

88 YACHT

95 YACHT

100 YACHT