HAWK 38.
VERDENSLANSERING
I OSLO.

Verdens råeste rib, Sunseeker Hawk 38, får verdenslansering i Oslo. Kom og se båten alle snakker om og hele verden har lyst til å se.

Sunseeker Hawk er i utgangspunktet alt annet enn ordinær, men båten du kan se på Aker Brygge fra 5. – 8. september er virkelig den eneste av sitt slag. Under verdenslanseringen får du nemlig se båten med byggenummer 001!  Gled deg til å se og prøvesitte båten vi selv liker å kalle verdens åttende underverk.

DEn eneste ene

Født i Storbritannia, bygget ved det anerkjente verftet og tuftet på visjonene til grunnlegger Robert Braithwaite. Sunseeker Hawk 38 tar opp arven og den stolte historien Sunseeker har innen racing. Her er det topp fart og utsøkt kvalitet over hele linje.

Selv har vi vært heldige nok til å prøvekjøre beistet av en båt, noe du kan lese mer om her. Men enda bedre enn det – å høre om opplevelsen når vi møtes på Aker Brygge. Du finner oss på stand B 14 under båtmessen Båter i Sjøen, 5. – 8. september. 

Opplev ekte luksus.

I tillegg til Sunseeker Hawk 38, kan du under messen slå av en prat med Sunseeker Norge og Sundal Yacht. Vi vet hva som kjennetegner ekte luksusbåter. 

Husk: 5. – 8. september kan du se Sunseeker Hawk 38 på Aker Brygge. Velkommen til Båter i Sjøen. Velkommen til Sunseeker.

Vi skal også på Yachting Festival Cannes (12. – 15. september) og Southampton Boat Show (13. – 22. september). Skal du også hit? Ta kontakt for privat visning og en personlig opplevelse av det ekstraordinære slaget.

FÅ OGSÅ MED DEG PREDATOR 50

Selvfølgelig har vi en hel linje av lekre yachter å vise deg. Med til Aker Brygge og de andre båtfestivalene har vi for første gang med oss fabelaktige Predator 50. Båten oser av klasse og kvalitet, og faktisk kan den bli din allerede i 2020! Disse båtene er det vanligvis lang ventetid på, men griper du sjansen kan drømmen bli virkelighet raskere enn du aner. 

jeg vil BESØKE DERE PÅ MESSEN.

Kontaktskjema båter