BLI BEDRE KJENT MED 65 SPORT YACHT

BLI BEDRE KJENT MED 65 SPORT YACHT

PROFIL

INTERIØR

SPESIFIKASJONER

LENGDE (LOA)

20,50 M | 67,2 FOT

BREDDE

5,10 M | 16,8 FOT

DYBDE

1,60 M

VEKT

37.810 KG

FERSKVANNSKAPASITET

800 L

BLACK WATER TANK

200 L

DRIVSTOFFKAPASITET

3.500 L

GJESTER

OPP TIL 7

MANNSKAP

OPP TIL 1

KABINER

3 (4 SOM OPSJON)

DAY HEAD

4

MOTOR

VOLVO PENTA IPS OPP TIL 2.000 HK.

FARTSPOTENSIALE

35 KNOP

RANGE @ 21 KNOP

750 NAUTISKE MIL

FREMDRIFT

PODS

GENERATOR

13.5 KW @ 50HZ – 13.5 KW @ 60HZ

 

Last ned brosjyre

65 SPORT YACHT

Selv om en introduksjon egentlig ikke er nødvendig, er den helt nye 65 Sport Yacht med i Sunseekers utvidende utvalg av neste generasjons yachter med eksplosiv innovasjon.

SkyHelm, komplett med IPS-docking-joystick, kan brukes i oppreist stilling for lavhastighets manøvrering eller senket for å falle perfekt i utstrakte armer når den sitter lavt i de skreddersydde ror- setene, koset av kullfiber ryggstøtter og en integrert midtkonsoll.

Det modulære oppsettet tillater en rekke spesifikasjoner og forbedringer, med plass som tilpasser seg sømløst til alle slags sosialt samvær og adrenalinsøk.

Tre cabiner – inkludert en mastercabin med full høyde – har plass til opptil seks gjester i luksuriøs komfort, med en fullt utstyrt mannskapshytte som ligger foran garasjen.

Ta Sport Yacht til nye høyder ved å bære anbudet på badeplattformen og konfigurere den ledige plassen på nytt som en dedikert “Beach Club” – med direkte tilgang til sjøen, bar, kjøleskap, grill og frittstående sitteplasser. Det perfekte stedet for de lykkeligste nær vannet.

Med hastigheter på opptil 35 knop kutter 65 Sport Yacht en like imponerende figur på åpent vann. Alt i alt er opplevelsen en av ren adrenalin, som ligner på å kjøre en konvertibel superbil med høy ytelse og helt unik.

FÅ MER INFORMASJON OM 65 SPORT YACHT

Hidden

FÅ MER INFORMASJON OM 65 SPORT YACHT

Hidden

SUNSEEKER SPORT YACHT

65 SPORT YACHT

75 SPORT YACHT