Sommeren 2021

La båtdrømmen din bli sommeren 2021

Sunseeker har nå flere nye og spennende modeller klare for markedet. Manhattan 65, Predator 65, Predator 55 Evo, Manhattan 55 og Sport Yacht 65 for å nevnte noen. To av dem blir du bedre kjent med her. Det, kombinert med en allerede omfattende eksisterende serie, gjør at vi kan hjelpe deg med å gjøre selv den villeste båtdrømmen til virkelighet før sommeren.

Vi har noen utvalgte, leveringsklare båter for årets sesong. Ta kontakt i dag for en hyggelig båtprat:

Sunseeker Norway AS
Trond Sundal
trond@sunseekeryacht.no
+47 414 44 000

Nye Sunseeker Manhattan 55  – nå under 15 meter!

Flybridge-modellen Sunseeker Manhattan 55 levers som godkjent under 15 meter. Modellen er møysommelig designet for å ta din og dine gjesters komfort til det neste nivået.

Sunseeker Manhattan 55 er fullpakket med ny teknologi, geniale designløsninger og eksepsjonelle detaljer, både innvendig og utvendig. Her finner du et stort utvalg av sosiale rom som vanligvis er forbeholdt større yachter. Modellen har en topphastighet på 32 knop og huser 7 lykkelige gjester. 

Ta kontakt for nærmere info.

2021 Sunseeker Sport Yacht 65

Over ett år med produktutvikling har kulminert i fantastiske Sport Yacht 65. Å stå bak roret sammenlignes med å kjøre en åpen superbil på vannet.

Med en elegant utvendig profil av karbonfiber og polert rustfritt stål, balanserer 65 Sport Yacht det tradisjonelle med høyteknologi i verdensklasse. Det modulære oppsettet gir rom som tilpasser seg sømløst til alle former for sosialt samvær – enten det er med hvilepuls i Beach Club-en på akterdekket eller med adrenalin pumpende gjennom årene på flybridgen.

Ta kontakt for nærmere info.

kontakt oss for en båtprat

Kontaktskjema båter

 Leveringsklare båter 2021

Våre leveringsklare båter ligger og venter på deg. Ser du etter noe spesielt? Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne akkurat din drømmebåt.

Sunseeker Manhattan 66 til salgs

Sunseeker Manhattan 66 til salgs

Sunseeker Manhattan 66til salgsFullspekket og leveringsklar i august. Manhattan 66 er mer enn bare båt.Sunseeker Manhattan 66 er ditt eget ferieparadis i Norge. Manhattan 66 byr på storslagne opplevelser og er som skapt for norske forhold. Med en båt som har...

Sunseeker 76 Yacht til salgs

Sunseeker 76 Yacht til salgs

Leveringsklar sommeren 2021Sunseeker 76 Yacht til salgsEn av Sunseekers mest suksessfulle modeller. Vinneren av Boat of The Year 2020. Kan leveres til Norge i år.Vinner av Boat of the Year 2020Sunseeker Yacht 76 vant Boat of The Year 2020 under Dusseldorf Boat Show i...