MANHATTAN 66 

2019 MODELL

VURDERES SOLGT

NYPRIS 29 MILL. NOK

Fremstår som ny. Fullspekket og leveringsklar nå. Manhattan 66 er mer enn bare båt.

Sunseeker er ditt eget ferieparadis i Norge i sommer. Sunseeker Manhattan 66 byr på storslagne opplevelser og er som skapt for norske forhold. Ofte er det lang ventetid på denne typen fantastiske farkoster, men denne utrolige båten kan bli din allerede før sommeren!

 

SOM SKAPT FOR NORSKE FORHOLD.

Innovative Manhattan 66 er designet for at du skal kunne nyte det beste i livet. Uansett hvor i båten du befinner deg, preges den av utrolig luksus. Sunseeker Manhattan 66 er 20,81 meter lang, skroget 5,26 meter bred, har plass til 8 gjester og 2 mannskap. Her skorter det ikke på noe.

 

 

Båten har store salonger, flotte panoramavinduer, stor solseng, badeplattform, flybridge og et utsøkt lyd- og bildeanlegg. Gled deg til å oppleve den.

 

Klar denne sommeren.

Under dekk finner du fire romslige lugarer, blant dem to store dobbelt-lugarer, en VIP-suite og en master-lugar med egen inngang via en trapp til salongen. Sunseeker Manhattan 66 er en båt ulik alle andre. Unike sjøegenskaper, kompromissløs kvalitet og luksus i alle ledd. Nå kan den endelig bli din!

For full spec på båten og privat visning kontakt:

Sunseeker Norway AS
Trond Sundal
trond@sunseekeryacht.no
+47 414 44 000