BLI BEDRE KJENT MED PREDATOR 55 EVO™

BLI BEDRE KJENT MED PREDATOR 55

PROFIL

INTERIØR

SPESIFIKASJONER

LENGDE (LOA)

17,13 M | 56,2 FOT

BREDDE

4,93 M | 16,2 FOT

DYBDE

1,43 M

VEKT

26.000 KG

FERSKVANNSKAPASITET

430 L

BLACK WATER TANK

150 L

DRIVSTOFFKAPASITET

1.800 L

GJESTER

OPP TIL 6

MANNSKAP

N/A

KABINER

2-3

BAD

2-3

MOTOR

VOLVO PENTA IPS 1450.

FARTSPOTENSIALE

38 KNOP

DRIVSTOFFTANK

1.800L

FREMDRIFT

IPS/POD

GENERATOR

7KW @50HZ – 9KW @60 HZ

 

Last ned brosjyre

PREDATOR 55

Predator 55 blir med i Sunseekers ikoniske Predator-serie. Utstyrt med doble Volvo Penta IPS-950-motorer, når 55 fot-modellen hastigheter på opptil 36 knop.
Sunseeker Predator 55s elektrisk justerbare glass- og karbonfibersoltak gjør denne modellen til en yacht som skiller seg ut i Predator-serien. Betjent via rorkonsollen glir 2,5 m x 3 m soltak elektrisk akterover og avslører himmelen over. Kombinert med ekspansive glass i alle retninger og en dobbel buet frontrute i ett stykke, utstråler Predator 55 en stilig eksteriør tilstedeværelse mens naturlig lys fyller det indre rommet.

Bakre cockpit-sittegruppe kan omplasseres for å møte de faste setene og bordet midtskips med god plass til seks og komplett med en elektrisk markise. Den store solputen over garasjen har justerbare nakkestøtter og en utsikt akterover som gjestene aldri vil bli lei. Stil og funksjonalitet fungerer sammen for å definere en yacht bygget for nytelse. De kantete akterlederne er en del av en stilig ny bakre design, integrert sømløst i skroget med ventilerte motorventiler i rustfritt stål som sitter vertikalt utenbords. Med tillegg av lavt nivå LED-dekkbelysning og en ny fast signatur akterende, som kobler babord til styrbord selv med badeplattformen senket, er akterprofilen utsøkt proporsjonert uten at det går på bekostning av funksjonalitet.

Et hoveddekk på ett nivå består av en sjenerøs salong og en L-formet bysse. Byssens sideenheter kobles sammen, slik at med terrassedøren åpnet til babord, er det en uavbrutt forbindelse mellom innsiden og utsiden. Synslinjer takket være de ekspansive glassene forblir uavbrutt, og forbinder alle om bord med horisonten. Doble forsterkede seter kompletterer Sunseekers spennende nye generasjons førerposisjon..
I et standard arrangement utnytter det nedre dekket den tilgjengelige plassen til fulle, med to lugarer, nedre salong til styrbord og et oppbevaringsrom eller valgfritt vaskerom.

Den luksuriøse masterlugaren tilbyr sjenerøse løsninger. Ved inngangen til lugaren er en garderobe i full høyde mot styrbord og et romslig bad til babord. Den store dobbeltsengen i senter med sofa, en skjenk og en ekstra garderobe utenbords, mens en dedikert servantskap og TV er plassert sentralt. En like romslig kabin foran har eget bad og rikelig med lagringsplass. Med vekt på innvendig volum for langdistansecruise, drar begge lugarene fordel av økt takhøyde, noe som hever følelsen av romslighet.
Interiøroppsettet kan endres for å passe en eiers eksakte krav. Hoveddekksbyssa kan flyttes til nedre dekk og erstattes med sofa og hev/senk TV. Med dette alternativet erstatter den nedre byssa den nedre salongen og lager- eller vaskerom. Denne plassen kan også spesifiseres som en valgfri tvillinglugar med eget bad som gir overnatting for opptil seks gjester i komfort.

FÅ MER INFORMASJON OM PREDATOR 55

Hidden

FÅ MER INFORMASJON OM PREDATOR 55 EVO™

Hidden

SUNSEEKER PREDATOR

PREDATOR 55

PREDATOR 65

PREDATOR 75

PREDATOR 74 XPS