Leveringsklar i Norge!

Sunseeker Predator 50 (54″) til salgs

Sunseeker Predator 50 selges for kunde. Svært romslig og luksuriøs i sin klasse. Godkjent under 15 m og fremstår som ny.

Godkjent under 15 meter
Vi selger en Sunseeker Predator 50 for kunde. Dette er en svært romslig og luksuriøs båt i sin klasse. Båten ble levert i juni 2019, er registrert i skipsregisteret og fremstår som ny. Predator 50 er 54 fot og vannlinjen er rett under 15 meter. Du trenger derfor ikke å ha kystskippersertifikat for å oppleve alt denne båten har å by på.

Svært gode kjøreegenskaper
Predator 50 har svært gode kjøreegenskaper og skjærer mykt og elegant gjennom sjøen. Med en hastighet på opp mot 32 knop er det lett å komme først til de beste båtplassene. Modellen er svært godt lydisolert for bølgetreff og motorlyd i alle hastigheter. Dette merker man stor forskjell på fra andre kjente produsenter med båter i samme størrelse.

Oser av kvalitet og råskap
Den nye generasjonen Sunseeker Predator har store vinduer, stort elektrisk tak i glass/karbon og et lekkert design som oser av kvalitet og råskap. Båten har åpen planløsning og et fleksibelt hardtop tak som kan åpnes helt. Det gir en ny opplevelse og bringer en ekstra dimensjon til en båt fullspekket av unike detaljer.

Setter en ny standard
Uansett om du skal på en rask ettermiddagstur eller et større eventyr, med Sunseeker Predator 50 er alt mulig. Ved å kombinere ytelse, fleksibilitet og design av ypperste klasse setter Sunseeker Predator 50 en ny standard for mindre yachter – perfekt for deg som vil cruise gjennom livet.

Båten er leveringsklar i Norge.

Vil du vite mer? 
Ta kontakt for mer informasjon eller demo.

Fakta

Registrert i NOR-SIS: Ja
Årsmodell: 2019
Lengde: 54 fot/1648 cm
Bredde:448 cm
Dybde: 133 cm
Type: Cabincruiser
Motor Type: 2 x Volvo Penta D8 600
Vekt: 19000 kg
Drivstoff: Diesel
Antall sengeplasser: 6

kontakt

Fyll ut skjemaet eller kontakt oss direkte. Vi er alltid tilgjengelige for en båtprat.

Trond Sundal
Sunseeker Yacht Norway AS

trond@sunseekeryacht.no
+47 414 44 000

Kontaktskjema

Leveringsklare båter 2021

Vi har noen få leveringsklare båter tilgjengelige for årets sesong. Ta kontakt for mer informasjon.

Sunseeker 76 Yacht til salgs

Sunseeker 76 Yacht til salgs

Leveringsklar sommeren 2021Sunseeker 76 Yacht til salgsEn av Sunseekers mest suksessfulle modeller. Vinneren av Boat of The Year 2020. Kan leveres til Norge i år.Vinner av Boat of the Year 2020Sunseeker Yacht 76 vant Boat of The Year 2020 under Dusseldorf Boat Show i...