BLI BEDRE KJENT MED MANHATTAN 68

BLI BEDRE KJENT MED MANHATTAN 68

PROFIL

INTERIØR

SPESIFIKASJONER

LENGDE (LOA)

21,21 M | 69,7 FOT

BREDDE

5,26 M | 17,3 FOT

DYBDE

1,60 M

VEKT

37.400 KG

FERSKVANNSKAPASITET

900 L

BLACK WATER TANK

200 L

DRIVSTOFFKAPASITET

4.000 L

GJESTER

OPP TIL 8

MANNSKAP

OPP TIL 2

KABINER

4

DAY HEAD

3

MOTOR

MAN ELLER VOLVO PENTA IPS OPP TIL 2.400 HK.

FARTSPOTENSIALE

32 KNOP

RANGE @ 21 KNOP

550 NAUTISKE MIL

FREMDRIFT

AKSLING ELLER PODS

GENERATOR

17.5KW@50HZ – 21.5KW@50HZ

 

Last ned brosjyre

MANHATTAN 68

Basert på den eksepsjonelle familien av prisbelønte Manhattan-modeller, er dette nye tilskuddet i serien designet for å tilby eksepsjonelle nivåer av komfort og luksus med utrolige detaljer.

Gjennom hoveddekket er det sterkt fokus på å skape sjenerøse, brukbare omgjengelige rom.

Sunseeker Manhattan 68 sine utvendige linjer flyter uanstrengt fra den portugisiske brobuen og sitteområdene til den ekspansive cockpiten som grenser til den nå legendariske Sunseeker Beach Club med forbedrede funksjoner, inkludert en dedikert vannstandsskap med innebygd lading for to SeaBobs – undervannsscootere.

Internt drar det store, store salongområdet fordel av feiende glass, til og med strekker seg under TV-konsollen for å bringe enda mer av utsiden inn.
Det fullt utstyrte akterbysset med store spisekroker sømløst til cockpiten via skyvedører i full bredde bringe alle sammen.

Den innovative og omhyggelige designen som har gått inn i utformingen av hoveddekket, gjør dette til den perfekte båten for å ønske gjester velkommen; med sterkt fokus på omgivende belysning og interiørdetaljer.

Tilgang til de romslige gjestecabinene foregår via underroret og forhøyede ledsager, mens den overdådige mestercabinen er tilgjengelig via sin egen trapp fra havnen. Dette eksepsjonelle oppsettet lar eieren og gjestene bevege seg uanstrengt mellom mellomrom.

Interiøret har utsøkt oppmerksomhet på detaljer med en ny polstring som gir et kjølig, skarpt og moderne utseende, umiskjennelig et Manhattan.

FÅ MER INFORMASJON OM MANHATTAN 68

Hidden

FÅ MER INFORMASJON OM MANHATTAN 68

Hidden

SUNSEEKER MANHATTAN

MANHATTAN 55

MANHATTAN 68