LEveringsklar Manhattan 66

Er dette sommeren da du skal gjøre drøm til virkelighet? Vi har en leveringsklar Manhattan 66 som kan bli din! Bli kjent med den nye båten i ditt liv her.

Sunseeker Manhattan 66 byr på storslagne opplevelser og er som skapt for norske forhold. Ofte er det lang ventetid på denne typen fantastiske farkoster, men denne utrolige båten kan bli din allerede før sommeren!

 

 

SOM SKAPT FOR NORSKE FORHOLD. 

Innovative Manhattan 66 er designet for at du skal kunne nyte det beste i livet. Uansett hvor i båten du befinner deg, preges den av utrolig luksus. Sunseeker Manhattan 66 er 20,81 meter lang, skroget 5,26 meter bred, har plass til 8 gjester og 2 mannskap. Her skorter det ikke på noe. 

 

 

 

Båten har store salonger, flotte panoramavinduer, stor solseng, badeplattform, flybridge og et utsøkt lyd- og bildeanlegg. Denne leveringsklare utgaven leveres med Beach Club utstyrspakken. Det betyr at den har en ekstra stor badeplattform, nedfellbare benker, fossefall-dusj og grill. Her får du alt og enda litt til! Gled deg til å oppleve den.

 

DITT HJEM PÅ HAVET.

Under dekk finner du fire romslige lugarer, blant dem to store dobbelt-lugarer, en VIP-suite og en master-lugar med egen inngang via en trapp til salongen. Sunseeker Manhattan 66 er en båt ulik alle andre. Unike sjøegenskaper, kompromissløs kvalitet og luksus i alle ledd. Nå kan den endelig bli din!

 

Vil du vite mer om Manhattan 66? Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg med å sjøsette drømmen.

jeg vil vite mer om MANHATTAN 66

Kontaktskjema