STOLT ARV. INGEN GRENSER.

Bli kjent med Sunseeker Hawk 38. Båten som tar utgangspunkt i vår stolte arv, samtidig som den sprenger alle grenser.

Sunseeker startet opprinnelig med å lage racing-båter, med Sunseeker Hawk 38 har vi tatt utgangspunkt i nettopp dette. Hawk 38 er bygget og designet i samarbeid med Fabio Buzzi Design. Å samarbeide med noen som har satt 43 verdensrekorder og vunnet 55 verdensmesterskap gir en vakker og kraftig båt! Takket være to Mercury 400R motorer og et unikt designet skrog gjør dette råskinnet av en båt hele 62 knop!

 

LUKSUS & INNOVASJON

Innovative Manhattan 66 er designet for at du skal kunne nyte det beste i livet. Uansett hvor i båten du befinner deg, er det luksus over hele linja. Manhattan 66 er 20,81 meter lang, skroget 5,26 meter bred, har plass til 8 gjester og 2 mannskap.

Det unike skrogdesignet og innovative materialet gir en båt som ikke kan synke, men som også minimerer vibrasjoner og lyd. Videre bidrar oppblåsbare tuber til å gi maksimal komfort, selv i røffe, norske farvann. Hawk 38 er lett å komme om bord i, en fryd å suse rundt på sjøen med.

 

 

Hawk 38 er mer enn bare et fartsmonster, det er en livsnyters drøm. Her kan du slikke sol på et deilig soldekk eller nyte en bedre middag og godt selskap i komfortable omgivelser. Vil du komme først til den beste plassen i skjærgården? Vel, da er det bare å gi gass. 

FULL FART. MAKS NYTELSE.

Hawk 38 er kan tilpasse den helt etter din smak. Du får den i de fargene du ønsker, både innvendig og utvendig. Styrekonsollen er bygget i karbon, beskyttet av et solid glass med sideskjold som beskytter mot vinden. Båten er utstyrt med Simrad navigasjonssystem, en 16 tommers touch-screen skjer, LED-lys fra Lumishore og det ypperste av ny teknologi og navigasjon. Takket være CZone DC switching system kan du enkelt styre lys, batteri, pumper og ta kontroll over din Hawk 38.

Vil du vite mer om Hawk 38? Ta kontakt nå eller last ned spesifikasjoner og detaljert informasjon her.

jeg vil vite mer om HAWK 38

Kontaktskjema