STOLT ARV. INGEN GRENSER.

Bli kjent med Sunseeker Hawk 38. Båten som tar utgangspunkt i vår stolte arv, samtidig som den sprenger alle grenser.

Sunseeker startet opprinnelig med å lage racing-båter. Med Sunseeker Hawk 38 har vi tatt utgangspunkt i nettopp dette. Hawk 38 er bygget og designet i samarbeid med Fabio Buzzi Design. Å samarbeide med noen som har satt 43 verdensrekorder og vunnet 55 verdensmesterskap gir en vakker og kraftig båt! Takket være to Mercury 400R motorer og et unikt designet skrog gjør dette råskinnet av en båt hele 62 knop!

 

LUKSUS & INNOVASJON

Skrog-designet og innovative materialer gir en båt som ikke kan synke, men som også minimerer vibrasjoner og lyd. Videre bidrar oppblåsbare tuber til å gi maksimal komfort, selv i røffe, norske farvann. Hawk 38 er lett å komme om bord i og en fryd å suse rundt på sjøen med.

 

 

Hawk 38 er mer enn bare et fartsmonster, det er en livsnyters drøm. Her kan du slikke sol på et deilig soldekk eller nyte en bedre middag og godt selskap i komfortable omgivelser. Vil du komme først til den beste plassen i skjærgården? Vel, da er det bare å gi gass. 

FULL FART. FULL KONTROLL.

Styrekonsollen er bygget i karbon, beskyttet av et solid glass med sideskjold. Båten er utstyrt med Simrad navigasjonssystem, en 16 tommers touch-screen skjerm, LED-lys fra Lumishore og det ypperste av ny teknologi. Takket være CZone DC switching system kan du enkelt styre lys, batteri, pumper og få full kontroll over din Hawk 38.

jeg vil vite mer om HAWK 38

Kontaktskjema