Superhawk 55

EN RÅ OPPLEVELSE

Eksteriør

Superhawk 55

Planløsninger

Fakta om Superhawk 55

Lengde

55′4″

Bredde

16′4″

Dybde

4′2″

Årsmodell: 2021
Vekt: 22.000 kg
Drivstoff: Diesel

Motor:
Volvo Penta IPS opp til 1 450 PS

Fartspotensiale: 
Opp til 38 knop

Sunseeker har skapt en ny “daycruiser” med åpen topp som skal spennes med strålende design, utsøkte detaljer og spennende innovasjoner. En utrolig lett ytelsesyacht, som er drevet av et par Volvo Penta D11 – IPS 950 -motorer, i stand til å oppnå 38 knop med enestående smidighet.

Superhawk 55 viser ekte innovasjon og gjennomgående designintelligens. Den første bemerkelsesverdige nye designdetaljen er den kreative ‘Union Jack’ sporbelysningen over roret som fortsetter akterut, i flukt til syntetisk terrassebord. Den har en ekte førsteklasses bilfølelse med imponerende detaljer i rustfritt stål og en designstil som berører alle deler av båten.

Fordekket gir rikelig med sitteplasser med en solseng i full lengde, som glir fremover for å avsløre et pneumatisk bord som stiger og faller, og et eget sittegruppe med trådløse ladere og oppbevaringsskap. Bakre cockpit er designet med en sentral stor våtstang med skjulte apparater og vanntett TV. En festbåt bygget for underholdning, eiere kan velge mellom mange møbler og konfigurasjonsalternativer for å få mest mulig ut av plassen. Det er to L-formede sitteplasser og en bakre solseng med en hulaktig uttrekkbar skuff, perfekt for oppbevaring av vannskiutstyr og vannleker. Det er også en stor garasje, som kan holde et Williams 325 jet -anbud og SeaBobs med ytterligere seks skap for ekstra lagring. Superhawk 55 -garasjen har en lansering av taubanen, noe som gjør det veldig enkelt for gjester å få tilgang til anbudet og lekene.

Alt dette sitter bak en dobbelt buet frontrute på 5 m2 med en rustfri hette over for helt uforstyrret utsikt. Den nye midtlinjens trippelror er den første for Sunseeker og leverer en åpen planløsning med tilgang fra babord og styrbord, samt intern adkomst under dekk via en ledsagerluke på styrbord. Trappetrinn fører ned til en svært luksuriøs åpen hall og bysseområde satt under LED -belysning. Ytterligere innfelt belysning, buet tre og lakk gir alle en førsteklasses følelse som virkelig gleder de som går ombord. Lyset flommer gjennom fra den ekspansive skjermen ovenfor og elektrisk betjente persienner tillater intimitet og skygge når det trengs. En annen hev og senk TV er innebygd over byssen for å gjøre det mulig å forvandle seg til et mer avslappet sittegruppe med komfortable solsenger og et eget drikkeskap bak. Forward er en VIP-cabin med eget bad, polstrede sideenheter og garderobe. En TV sitter også ved foten av den store sengen, og interiøret har forskjellige stylingpaletter gjennom for å gi hver eier en tilpasset og personlig følelse. Mastercabinen er med stor dobbeltseng som er mulig å gjøre om til saksekøyer og sjenerøst bad. Svarte lakkpaneler innrammer denne hovedcabinen og skaper en atmosfære som er ren overbærenhet.

Med mange alternativer som kan tilpasses, følelsesmessig styling og konfigurerbare mellomrom, er Superhawk 55 virkelig for alle – og tilbyr en smak av luksus og spenningen i fart og smidighet til alle som opplever henne.

Ja, jeg vil vite mer om Superhawk 55

Kontaktskjema båter